Bella´s dag

VARDAG

Fördelsedagsbarnet // Maten // Tjejerna x2 // Fina Emma

HEJ på er! Hur mår ni?

Nu har det varit väldigt tyst här på bloggen, men efter alla prov och inlämningar så känns det som att jag verkligen kan börja igen. Det har varit väldigt stressigt på sistone då det har varit jätte mycket i skolan osv.

Idag spenderade jag min förmiddag hemma hos födelsedagsbarnet. Bella fyller år idag och var så snäll och bjöd 18 tjejer på brunch. Det fanns allt mellan kakor, bacon, frukt, mackor... mm

Efter snart åtta års vänskap så står jag och Bella fortfarande varandra väldigt nära och jag är väldigt tacksam för det. Världens finaste Bella. Efter en jätte trevlig brunch blev jag och Savannah hämtade. Jag kom hem vid 3 och la mig direkt undan täcket. Tror aldrig jag har frusitt så mycket hehe.

Imorgon går jag nämligen ut på 4 veckors praktik!! Vilket betyder alltså att jag inte ska vara i skolan på 4 veckor. Lite sjukt men samtidigt skönt. Jag är väldigt nöjd med ställen som jag har valt att praktisera på. Det kommer bli både spännande och lärorikt. Men är det konstigt att erkänna att jag är lite nervös hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen lägga mig i min varma säng och titta på världens bästa serie.

Vi hörs om en stund, kram på er finisar.

Känns bra att vara tillbaka ;-)


Gillar

Instagram