En underbar helg

VARDAG, London

Haft en så bra helg! Ätit massa god mat, varit i fina butiker osv. Igår åkte jag och Erik till Notting Hill där vi gick runt lite och åt en god lunch. Sen gick vi i Kensington gardens och Hyde park. Verkligen så mysigt, speciellt med höstvädret. Vi åkte sen in till New bond street där vi gick runt i butiker och även provade Golden Goose sneakers som vi båda kollat på. Vi gick sen till Dover street market som jag velat åka till. Verkligen så cool butik! Kändes nästan som ett museum haha, det är fyra våningar och det är så coolt inrett. Annorlunda kläder men värt att åka dit och titta iaf.

Vi gick även inom Fortnum and Masons där vi köpte väärldens godaste macarons! Verkligen wow.. tips!! På kvällen åkte vi till Princi för middag, vi tog en pizza bit som förrätt och vongole pasta som huvudrätt, sen delade vi på två olika efterrätter. Om ni är i London och gillar italienskt så borde ni verkligen äta på Princi. Pastan var såå god och väldigt mysig restaurang också. Efter maten gick vi faktiskt till en spelhall som låg på samma gata. Tanken var att spela biljard men det var typ alltid upptaget så vi spelade luft-hockey istället hehe..

Nu har Erik åkt hem och det känns faktiskt väldigt ensamt. Vi åt lunch tillsammans innan jag sa hejdå till honom på stationen. Idag är jag ledig från jobbet vilket är så skönt. Handlade lite mat påväg hem och idag ska jag nog inte göra så mycket. Typ städa i lägenheten och måla naglarna<3

Xx /M

Gillar

Instagram

Liknande inlägg