Hudvård - Ett personligare inlägg

OM MIG

Jag har verkligen inte alltid varit nöjd med min hy. Testade och använde en massa produkter för att få bort finnar, prickar osv. Det tog mig ett bra tag att känna mig bekväm osminkad. Tror aldrig jag gått till skolan osminkad faktiskt. Är fortfarande så van vid att täcka det minsta lilla även fast jag idag har mycket bättre hy än vad jag hade för 1-2 år sen. Kom ihåg att jag tyckte att det var väldigt jobbigt ibland. Att inget fungerade. Åt då kanske inte lika hälsosamt eller använde de rätta produkterna, vilket jag nu har lärt mig spelar så stor roll. Jag har väldigt torr och känslig hy så för mig är det väldigt viktigt att jag tar hand om mitt ansikte och använder de rätta produkterna.

Vet att det är så många som har problem med acne, finnar osv, och även fast man verkligen försöker ta hand om det finns det inget som hjälper. Vill också nämna att det verkligen inte är något fel. Kom ihåg att jag tyckte att jag var den ända som hade dålig hy, men det är faktiskt något som de flesta går igenom i samband med puberteten osv. Kan faktiskt säga att mina p-piller har hjälpt mig extremt mycket och verkligen ökat mitt självförtroende. Blir så himla glad när jag får komplimanger om min hy, eftersom det är något jag varit ganska osäker med. Ovan har jag bilder på några produkter jag använder mig utav, faktiskt det som har räddat min hud. Nu kan jag känna mig bekväm utan smink vilket har tagit mig väldigt lång tid att göra.

Här är 2 bilder på mig. Både osminkad och sminkad. Känner mig lika bekväm i båda <3 Ni får gärna skriva ifall ni tycker om sånna här inlägg? När jag tipsar om produkter och kanske skriver lite mer personligt?

  • OM MIG

Gillar

Kommentarer

Klara
,
Jag har också haft hudproblem. Det är verkligen jobbigt !
isabellahartman
isabellahartman,

Instagram

Liknande inlägg