London Fashion Week Internships

VARDAG, OM MIG

Tänkte att jag kunde berätta lite mer om vad det är jag ska göra I London. Jag skickade in en ansökan till något som heter Fashion Week internships. Jag valde London då jag sen redan i början av gymnasiet vetat att jag iallafall vill flytta eller plugga I London. Efter många mejl och telefonmöten blev jag uppringd av företaget som gratulerade mig att jag fått en plats där. I början av november åker jag till London i fyra veckor! Så så taggad verkligen...

Hela praktiken handlar alltså om mode och för mig att få ett större inblick i mode industrin. Jag kommer att få jobba med olika företag såsom, fashion PR & Event byrå, med modedesigners och i boutique fashion showrooms. Jag har fått möjlighet att berätta vad det jag vill få ut ur denna praktiken och vad det är jag mest är intresserad av, vilket har gjort det enklare för mig och min program manager att hitta ett företag som passar mig bäst.

Är verkligen så spänd och taggad, kanske lite nervöst att åka till London helt själv och bo där i fyra veckor men kommer vara sjukt bra erfarenhet, eftersom det är något jag faktiskt vill jobba med i framtiden. Idag har jag iallafall skrivit på kontraktet så nu är allting bestämt och i stort sett klart. Jag och pappa har redan börjat kolla lite på lägenheter samt flyg osv som behöver bokas.. Kan uppdatera er mer kring detta om ni är intresserade. Puss!

Gillar

Kommentarer

prissberg
prissberg,
Men vad kul! Detta måste du berätta mer om! 😊
nouw.com/prissberg
Ellen
,
Så spännande! Kommer du att hyra en lägenhet? Vad jobbar du med just nu?
SÅ bra blogg!
ebbawikstrand
ebbawikstrand,
Åh vad kul!! Kram
nouw.com/ebbawikstrand

Instagram