Middag på Kigo och min helg!

VARDAG

Hej kära ni! Har haft en super rolig helg så tänker att jag kan berätta om den för er. Vi kan börja med att i torsdags sov jag hos Savannah och hade en super mysig kväll. Jag passade Bruno hemma hos henne efter jobb sen åt vi nachos tillsammans och pusslade haha, så längesen jag gjorde det men faktiskt super kul! Sov hos henne och gick sen till jobbet dagen efter. I fredags hade jag AW med jobbet. Vi åt middag på Kigo som jag velat testa så länge. Verkligen så gott! Senare på kvällen mötte jag upp några kompisar och tog några glas med dom.

Igår, lördag var jag i stan med Linn, vi åt lunch på Etoile och catchade upp. Åt en jättegod laxsallad! Vi gick sen på stan och jag handlade lite smink som jag behövt köpa, ett nagellack från H&M och en jättegosig lila sweatshirt som ni kanske ser på bilden nedan. Har verkligen blivit besatt av nagellack! Älskar att måla mina naglar, men har oftast ganska neutrala färger.

Iaf! På kvällen åkte jag hem till Bella på fest, såå rolig kväll verkligen med massa härliga människor. Idag har jag bara slappat hemma. Så skönt att ha en dag där man bara är hemma och umgås med familjen. Har oftast inte det då jag jobbar mån-fre och är knappt hemma på helgerna. Jag och mammi gjorde en god lunch och kollade på film<3 Där var min helg iallafall och nu ska jag ta på en ansiktsmask! Vi hörs!

Puss/M

Gillar

Instagram

Liknande inlägg