Mina mål 2017

Spara Pengar 

På sistone så har jag varit väldigt duktig på att spendera penga och inte spara. Vill verkligen försöka spara pengar och sluta spendera det på onödiga små saker. För dom små sakerna bli rätt stora till slut haha. Vill till exempel ha ett mål, att spara pengar till något jag vill köpa eller göra. Till exempel, resan jag och bästis ska ta under sommaren.

träna och vara mer hälsosam 

Detta är väll det klassiska inför ett nytt år haha, men det börjar faktiskt inte nu. Har i några månader nu ätit mycket mer hälsosammare och jag trivs mycket bättre så. Har också kommit in i träningen mycket mera men nu har min fot tyvärr gjort det lite svårt för mig. Men så fort jag kan börja träna igen så ska jag! Och äta mer hälsosamt är på schemat hela tiden.

Prioritera rätt 

Det senaste året har jag varit jätte dålig på att prioritera på rätt sätt. Nu vill jag fokusera på att sätta mig själv i prio 1 och tänka på vad jag vill. Vill också lära mig att prioritera pluggandet ordentligt och inse att vissa saker är inte viktigare.

resa mer 

Något jag verkligen vill göra detta året är att resa mer. Åka till ställen jag aldrig har varit förr och leva. Det kan bli lite tråkigt i Helsingborg ibland haha, och jag tackar verkligen inte nej till att åka utomlands. Har faktiskt nästan 3 resor halvt planerade detta året som förhoppningvis blir av!

Gillar

Kommentarer

mariakaup
mariakaup,
Vilka bra mål, har liknande mål själv 😊
nouw.com/mariakaup
LifeYaz
LifeYaz,
Såå fin du är!!
Kolla gärna in min blogg!!
nouw.com/lifeyaz

Instagram