Mys x2 w/ bae

VARDAG

​Två mysiga bilder från gårdagen. 

Hej på er!! Bloggen fick tyvärr inte vara prio ett igårkväll...

Utvecklingslmtalet gick super bra enligt mig. Fick prata lite om själva skolan och hur jag trivdes. Inget speciellt. Efter 20 minuter var vi klara. Jag mötte upp Savannah utanför skolan och där stod vi och pratade med några vänner ett tag. Sen blev det STRANDEN (!!) Wow vad varmt det var på vägen dit, men när vi väl bytte om till bikini så var det inte lika varmt för att kunna bada. Istället satt vi och solade ett tag. Tror vi fick lite färg iallafall ;-)

Innan vi gick bussen hem till mig så sprang vi in om Ica för att köpa lite naturgodis vilket vi senare åt i min säng framför filmen The Shallows. Har ni sett den? Det var en massa snack om den filmen så vi båda tyckte att det var dags att vi såg den. Riktigt bra var den även fast den var rätt kort. Jag rekommenderar starkt! 

Efter filmen åt vi lite middag och vid 8 tiden blev det bussen ner till stranden igen. Där mötte vi upp ett härligt tjejgäng och satt där tills halv tolv och pratade om allt möjligt. Super härliga tjejer! 

Jag och Savannah tog sedan bussen hem till mig där vi somnade rätt snabbt... Nu har Savannah åkt hem och jag ska alldeles strax hoppa in i duschen. Senare ikväll blir det Fest! uppdatering kommer sen...

Puss! 

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Fina bilder! Var gärna med i min veckans blogg tävling!
nouw.com/jossanj

Instagram