Semester

Hej fina!! Nu är jag tillbaka och även med semester!! Ska försöka uppdatera mycket här nu för det är en del roligt som händer hihi. Så mycket kul har hänt sen sist. Jag har bland annat gått på semester, haft en såå rolig helg sen även vaccinerat mig! Har äntligen också kommit in i en träningsrutin! Men tänkte ta en snabb recap av helgen:

I fredags jobbade jag till 16.30 cirka. Satt själv kvar på kontoret då alla andra redan hade tagit semester haha, åkte sen hem till Savannah där vi satte oss på balkongen och snackade massor innan vi gick en lång promenad längst vattnet. Supermysig kväll<3 På lördag spenderade jag hela förmiddagen hemma hos pappa. Badade i poolen, solade och åt en god lunch. Åkte sen hem vid 16 för att fixa mig inför kvällen. Jag och tjejerna möttes hemma hos Savannah där vi drack bubbel och beställde pizza från Brutale. Vid 21 traskade vi bort till Johanna där vi var i några timmar innan vi åkte vidare till Viken där vi avslutade kvällen. Tror inte vi somnade förens 06 hehe.. var såå himla trött dagen efter - så på söndagen gjorde jag absolut ingenting:)

Igår vaccinerade jag och Savannah oss samtidigt sen hängde vi hela förmiddagen. Måste dock söga att jag har väldigt ont i armen haha, hört att det är vanligt men trodde inte det skulle vara så länge haha... Spenderade sen kvällen i viken med några kompisar på Eriks båt. Så fin sommarkväll<3

PoK/M

Gillar

Kommentarer

Instagram

Liknande inlägg