AW och dagsfest

VARDAG

En recap från helgen.. I fredags jobbade jag en kort stund. Var sen på väla med mamma. Hittade en blus och en beige tunn jacka som ni ser på bilden ovan. Vid 18 åkte jag till Savannah där resten av tjejerna befann sig. Vi drack drinkar och rörde oss senare mot arenan där det var AW. Vid 23 gick vi ner till Mira där vi tog ett glas vin innan det var utgång.

I lördags var det dagsfest som stod på schemat. Mötte upp Sav och Matilda vid 12 för att gå tillsammans till beachclub där det var dagsfest med tema black & gold. Kan dock säga att jag mycket hellre hade velat ha ett annat tema då det var typ 30 grader strålade sol... inte så kul när man är helt svartklädd hehe.. Vid 17 handlade vi middag, badade och gick hem till Savannah där vi åt och gjorde oss i ordning för att åka hem till Bella. Vi fortsatte kvällen där med drinkar och skitsnack med tjejerna. Vid 23 tog vi oss in till Fria bad & bar där vi avslutade kvällen.

Igår, söndag, slappade jag för mestadels hemma. Skönt att bara inte göra nånting ibland, kände mig ganska trött från helgen också. Träffade dock Erik en stund innan jag åkte hem till Bella för en myskväll. Vi skrattade och snackade skit, välbehövligt<3

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Instagram