Dag på stan

VARDAG

Hej på er!

I torsdags var jag ledig från Jobbet. Spenderade då dagen tillsammans med mamma. Vid 12 åkte vi in till stan för att äta lunch på Fahlmans. Vi gick sent runt på stan och handlade lite. Fick med mig lite nytt smink som jag verkligen behöver. I fredags var det jobb och fest som gällde. Tjejerna kom till mig vid 18 tiden. Vi åt thai mat och snackade skit innan killarna trillade in för en förfest hos mig! Lite innan 22 begav vi oss mot Ebbas fest där vi var hela kvällen.

Igår, lördags, hade jag en ganska chill dag. Var på Väla med pappa, tittade på lite höstkläder och nya Uggs som jag vill köpa. Står mellan ljus beiga eller väldigt mörk gröna. Mina svarta som jag har nu är ganska slitna. Inte dom snyggaste skorna men så sköna och välbehövliga till vintern. På kvällen mötte jag upp Erik och tog en lång promenad.. mysigt!

Imorse ringde klockan 06.00. Som den snälla dottern jag är gjorde jag mig i ordning och körde pappa till flygplatsen. Kom hem runt 09 tiden och kröp in i sängen igen.. somnade såklart om hehe.. Nu ska jag fixa mig för att åka till Väla och köpa lite grejer till en sak jag ska göra idag! Kan uppdatera er mer om det senare..

Puss/ M

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Sanne,
Så mysig tröja 😊
smajl.se/

Instagram

Liknande inlägg