Dagens lista

Vad behöver du mest just nu? 

Just nu så behöver jag värme. Vill utomlands, vill sola, villa äta glass pga att jag är varm. Åh vad jag vill ha värme. Är så himla trött på Sveriges väder och vill bara ha sommar!

Brukar du skratta för dig själv?

Absolut! Kan ligga i min säng kl 2 på natten, kolla en youtube video och skratta för mig själv. Skrattar också för mig själv när jag får en rolig snap haha ;-)

Vad äter du helst till frukost?

Till frukost vill jag helst ha en smoothie! Tycker typ att det är bästa sättet att börja dagen på. En kall och god smoothie med en rågbröds macka och någon frukt. Perfekt. Men sen så måste jag också säga pannkakor! Inte ätit det på ett bra tag nu men pannkakor kommer nog alltid vara min favorit. Vad slår pannkaksfrukost liksom?

Vad längtar du fram emot?

Just nu längtar jag mest fram till min födelsedag och resan jag och mammi ska ta nästa månad. Längtar också till sommaren så himla mycket.

Fördedrar du silver smycken över guld?

Ja! Tycker att silver är så himla fräscht och stilrent men guld är också fräckt och snyggt! Har mest silversmycken dock men samtidigt så älskar jag guld. Svårt haha...

Vad är det första du gör när du blir ledsen?

Hmm... blir fotats arg när jag blir ledsen haha så då vill jag helst vara själv. Men jag antar väll att jag går upp på mitt rum typ?

Något du verkligen vill göra? 

Något jag verkligen vill göra nu är nya naglar!! Saknar mina naglar haha och vill verkligen fixa nya. Tror jag kör likadant som sist (bilden ovan) Ska nog göra de innan min födelsedag nästa månad hehe ;-)

Vart kommer flest av dina kläder ifrån?

Måste nog säga Zara! Köper mest mina kläder från Zara eller Gina Tricot. Men sen så har jag kläder från massa andra olika ställen också. Men Zara är en favvo <3

Hur svarar du i telefonen?

"hallå" eller "hej..." och personens efternamn också haha! Älskar det. Men det bror mest på vem det är som ringer, är det mina vänner så kan jag oftast svara oseriöst.

Gillar

Kommentarer

Instagram