En dag på stan

VARDAG, London

Idag har jag varit ledig från jobbet, eller mer att jag fick jobba hemifrån vilket var väldigt skönt. Sov till 09 ungefär och åkte in till stan vid 12 tiden. Kollade runt i olika butiker och provade lite kläder som jag kikat på förut. Det är verkligen så mysigt här i London nu under denna årstiden. Massa julpynt inne på Selfridges och på byggnaderna. Älskar det! Fick med mig hem lite nya och fina underkläder, en tröja från Weekday och en super mysig pyjamas, tror dock jag måste byta storlek för den va ganska stor:/ Tänker att jag kan visa allting i ett annat inlägg.

Till något helt annat så har Erik bokat flygbiljetter hit imorgon!! Blev sjukt överraskad och så glad! Tänker att jag ska boka bord på någon finare restaurang här till på lördag<3 Finns en hel del ställen jag vill äta på och göra. Vill också jättegärna till Electric Cinema så vi får se ifall vi hinner göra det också.

Puss / M

Gillar

Kommentarer

Victoria
,
Vill också jättegärna göra något liknande som du gör. Skulle du kunna berätta hur du fick jobbet och hur det är att bo i London? Också hur du löste med boende. Så fin blogg! Kram
sofiiaeklund
sofiiaeklund,
Gud va fin du är!
nouw.com/sofiiaeklund

Instagram

Liknande inlägg