Fika med Bella & första blogg inlägget?

VARDAG

Hej Bloggisen!

Nu var det ett väldigt bra tag sen jag bloggade. Tog bort min gamla blogg då ja inte var nöjd och ville ha en fräsch start. Så detta ska nog bli bra!!

Idag hade jag studiedag så var ledig. Hur skönt?? Vakande upp med en massa värk i ryggen och armarna. Det kan nog bero på att jag målade om hela mitt rum igår!! Är super nöjd. Har verkligen längtat hur länge som helst för detta.
Vaknade upp vid halv 11 imorse men stannade kvar i sängen ett bra tag. Gick ut med hunden en snabbis och började sedan med frukosten. Det blev mackor med ost, skinka, gurka och aromat. Tycker det är sååå gott. Men har hört att det inte är så bra för kroppen?

Vid 3 tiden tog jag bussen ner till stan för att möta upp min underbara Bella. Vi gick till Koppi och köpte vars en dricka och kaka som ni ser på bilderna ovan. Allting är så otroligt gott på Koppi och bara allmänt fint!
Efter att ha pratat ut och skrattat tog Bella bussen hem och jag mötte upp Savannah. Vi tog bussen hem till mig och träffade även på några från min gamla klass.

Nu har Savannah åkt hem och jag ligger i min säng. Ska nog bara ta det lugnt vilket känns otroligt skönt.

Vi hörs senare!

  • VARDAG
  • Nära Helsingborg

Gillar

Kommentarer

Instagram

Liknande inlägg