Framtidsplaner

OM MIG

Kan faktiskt erkänna att jag vissa dagar har lite framtidsångest. Nu när jag har tagit studenten och sommaren börjar nå sitt slut känner jag att man måste nästan veta vad man vill göra med sitt liv. Jag har iallafall bestämt mig att jag ska ta ett sabbats år. Var ganska stressad i 3an med all plugg osv att jag faktiskt tror det är bra för mig att ta ett år. Just nu försöker jag iallafall jobba för att spara ihop lite pengar. Trivs jättebra där jag jobbar nu vilket är hos pappas företag, men ska nog faktiskt börja söka nytt snart ändån.

Har tittat på många olika praktikplatser I London som jag är väldigt intresserad av. Tanken är att jag nu till hösten/vintern ska åka till London i någon månad och praktisera på en FW praktikplats som jag faktiskt sökt in till. Har släkt I London vilket underlättar med boende osv. Vill så gärna komma ifrån Sverige lite och prova på något nytt... Sen är ju tanken att fortsätta jobba efteråt och börja plugga nästa år till höst.

Vill ju egentligen också plugga utomlands och inte i Sverige. Självklart är det tråkigt att flytta ifrån familj och vänner men känner nästan att det hade varit bra för mig och man kommer ändån alltid hem varje lov;) Har väldigt länge alltid vetat att jag vill flytta och plugga i London då jag älskar den staden.. och det är inte så jättelångt ifrån Sverige heller<3 Detta är iallafall lite av mina tankar inför framtiden, tänkte att det kunde vara kul att dela med mig.

Pok / M

  • OM MIG

Gillar

Kommentarer

Sara
,
Vad tänker du plugga i London? 😊

Instagram