Min London guide #2

RESOR, London

Här kommer en fortsättning på min London guide. Denna gången är det mindre mat hihi.. och mer om shopping och tips på andra roliga saker att göra i London!

Butiker/ Shopping gator

Butiker/ Gator - Hittade inte riktigt någon "favoritbutik" i London. Gillar istället att bara gå på stan och gå in i dem butikerna man är sugen på just då, eller titta på mina favorit märken typ. Åkte alltid in till centrala London när jag skulle shoppa, själva Oxford street som är väldigt populärt är lite väl turistigt för min smak. Gick hellre på små gator och var mest på New Bond street eller Regents street. Soho har också några coola butiker, typ A.P.C, Acne, Ganni osv..

En butik som jag faktiskt kan tipsa er om är Dover street market som ligger nära Piccadilly. Kändes nästan som ett museum med kläder typ. Dom har mestadels street style kläder men tycker lätt det är värt att åka dit och kolla iaf.

Varuhus - Sen finns det flera stora varuhus i London. Den som jag tycker om mest är nog Selfridges. Harrods finns också i Knightsbridge men tycker den känns lite instängd haha, det är ganska lågt i tak där och känns inte lika "öppet", så inte en jättefavorit men gillar vissa märken som dom har + deras shoe heaven. Tycker också deras foodhall är jättemysig hihi.

Andra roliga saker att göra

Självklart finns det hur mycket som helst att göra i London. Det finns alla turist sakerna liksom, dock gjorde jag inte så mycket av det när jag var där för jobb. Hade egentligen velat gå på någon teater eller musikal för att verkligen få en London känsla. Hört att Victoria & Albert museumet är bra så något sånt är ju kul! Det är också väldigt mysigt att gå i parkerna. Typ Kensington gardens eller Hyde park. Även bara åka till Notting Hill och gå runt där - väldigt mysigt!

Winter Wonderland - Vi var även på Winter wonderland i Hyde park vilket är så så mysigt! Tips om ni är i London under november- december månaderna. En kväll åt vi även kvällsmat där, det finns massa olika stånd med hamburgare, minipannkakor, verkligen allt möjligt! En snurrande bar också haha, sen en väldigt stor parishjul som jag verkligen undrar hur dom fått dit.. Dejt tips iaf!

Electric Cinema - Om ni vill ha en bio upplevelse så rekommenderar jag verkligen att gå till Electric cinema i Notting Hill! Det är snäppet dyrare än en vanlig bio men så värt det enligt mig. Vi hade bokat en stor säng och det bästa var maten man kunde beställa. Nachos, glass, bakelser osv. SÅ mysigt!

Spelhall - Detta är verkligen ett bra dejt tips enligt mig! Ifall man vill göra något kul efter middagen typ. Jag och Erik var faktiskt på två stycken olika spelhallar. Efter vi åt middag på Princi gick vi till en spelhall som ligger på samma gata, Wardour street har jag för mig. Finns även en jättestor vid London eye med bowling, biljard osv.. Verkligen så kul!

Ladurée / Fortnum & Mason - Var tvungen att ta med detta haha, tror jag och Erik köpte därifrån nästan varje dag när han var i London. Vi blev helt besatta av macarons. Inte alls bra egentligen för det är inte det billigaste hehe men väldigt goda både från Ladurée och Fortnum & Mason.

Såå det var sista delen av min London guide, hoppas detta gav er lite tips!

Pok /M

Gillar

Kommentarer

Instagram

Liknande inlägg