New in lately

SHOPPING

Super fin och skön vit volang blus från Zara. Älskar volanger och speciellt i vitt. Blusen passar nästan till allt och materialet är så himla skönt. Bilden till höger ser ni hur blusen ser ut på.

Maybelline Fit me foundation. Köper oftast min foundation från Maybelline men det brukar ej vara denna. Min kompis rekommenderade den och gillar typ denna mycket bättre än den andra som jag brukar köpa haha! Än så länge så funkar den hur bra som helst. Den är tunn men täcker allt!

En super fin grå tröja från Zara. Man knyter den i fram och låter det hänga. Tycker det är super fint och snyggt + så är tröjan hur skön som helst. Bilden till vänster ser ni hur den ser ut på.

Gråa läderbyxor från Bik Bok. Har länge letat efter ett par nya läder byxor. Köpte egentligen dessa i svart men när jag kom hem så insåg jag att det var något fel med gylfen så jag tog dom tillbaks för att byta men då fanns dom inte i samma storlek. Så bestämde mig för att ta dom i en annan färg. Tycker typ om dessa mer än dom svarta!! Aldrig haft ett par gråa läderbyxor men gillar verkligen dom. Bilden till höger ser ni hur dom ser ut på.

Lång halsband från Gina Tricot. Tycker att långa halsband är super snyggt när man har en V- ringad tröja och halsbandet går in i tröjan haha!

Svart spets shorts-kjol från New Yorker. Har länge letat efter en svart shorts-kjol och hittade äntligen en igår! Tycker att det är så snyggt och det finns även fickor i dessa vilket jag älskar. Och huuur snyggt är det inte med spets?? Älskar det.

Vit spets bh från Gina Tricot. Sånna här spets toppar har varit inne rätt länge nu. Äger själv en vit och en svart men har inte en som är riktigt bh liknande eller en bh inbyggd. Tycker det är snyggt när spetsen syns hehe + så är den super skön och var på rea! Perfekt.

Gillar

Kommentarer

idarebeckaandersson
idarebeckaandersson,
Åh vilket bra inlägg verkligen!!<3
nouw.com/idarebeckaandersson

Instagram

Liknande inlägg