Nytt kök?

VARDAG

Sov ganska dåligt inatt så känner mig så slö och hängig idag. Vaknade vid 06 i ren panik av världens mardröm. Somnade om någon halvtimme senare som tur. Idag har jag iallafall pluggat och fixat lite små grejer. Bokade faktiskt ett spinning pass på reserv men tyvärr blev det inget då ingen avbokade haha?? Vädret gör verkligen mig så slö?! Brukar ej känna såhär typ, men tror det har lite med att jag inte är i skolan just nu, lite off från rutinerna.

Vi åkte till Ikea idag vid 16 tiden ännu en gång, men denna gången för att kika på ett nytt kök! Jag gillar verkligen svarta kök för det känns så stilrent och fräckt på något sätt. Men tror vi kommer hålla oss till vitt ändån. Tyvärr är vi inte så nöjda med Ikeas köks utbud så vi ska fortsätta kika på andra ställen. Vad har ni gjort idag?

  • VARDAG
  • Nära Nedre Långvinkelsgatan , Helsingborg

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
Köp grått kök! Modernt & så snyggt! Det gjorde vi iallafall när vi slängde ut det gamla 60-tals köket och köpte nytt. Serien heter "Bodbyn" och tror till och med det är 20% på den serien just nu på Ikea. Ett tips bara, kram 😊
nouw.com/kristinajuliette

Instagram