Senaste

VARDAG

My baby

Hej finisar! Nu var det ett tag sen jag skrev här på bloggen... Men om jag ska vara helt ärlig så har jag bara inte hittat tid att sätta mig ner och blogga. Vill inte komma med en massa bortförklaringar så ska verkligen börja prioritera mer. Det lovar jag.

Iallafall, vi kanske kan börja med vad jag gjorde i helgen. Min lördagskväll spenderade jag med min älskade pappa. Det blev film mys med lite glass. Sov hos pappa vilket betyder - god frukost. På morgonen gick vi ut en runda med Ricky till havet. Pratade ut om lite allt möjligt med pappa och tittade på Ricky när han sprang rundor i vattnet. Vi körde sen till Ica där vi köpte lite bullar och vattenmelon. Det blev vår frukost. Super gott.

Vid 3 tiden körde pappa mig hem till Mamma. Savannah kom inte så länge efter det. På söndag hade vi nämligen vår 1 års dag. Alltså har vi varit vänner i runt 1 år. Min älskade Savannah. Den starkaste och finaste människan jag känner. Vi firade detta med en middag på Pinchos. Vi åt lite allt möjligt gott och skrattade. När vi var klara där mötte vi upp några kompisar i stan innan vi båda åkte hem.

Nu är det en ny vecka med nya möjligheter ;-) Näe men, kan ni fatta att det redan är onsdag imorgon? Helt sjukt så snabbt tiden går...

Ligger redan i sängen, rätt tidigt för mig då jag brukar krypa in till sängen vid tio eller något. Men jag tänkte fixa lite te och sätta på någon mysig film som jag kan somna till. Några tips?


  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

jossanj
jossanj,
Men åh vad söt hund!
nouw.com/jossanj

Instagram