Update

VARDAG

Hej på er!! Nu var det några dagar sen jag uppdaterade här. Har faktiskt haft fullt upp med jobb osv på senaste. Har umgåtts mycket med min familj, haft mysiga familjemiddgar, träffat några kompisar, kommit igång med träningen också vilket känns så bra! Idag var jag ute på en lååång promenad! 1,5 timme haha... Älskar verkligen att gå ut på långa PW promenader! Men på tal om något annat, hur sjukt att det är februari?? Det har verkligen gått så fort! Fyller år nu på tisdag redan iiih! Är verkligen en sån person som tycker om att fylla år haha, ska ha födelsedags-middag med tjejerna nästa helg så behöver planera lite inför det <3 Men inga särskilda planer på min födelsedag faktiskt. Det är en tisdag så jag jobbar sen finns det inte så mycket att göra nu i dessa tider.. men ska iallafall få fira lite i helgen!

Tänkte bara uppdatera här lite fort och ska absolut bli bättre på det, älskar ju att blogga! Hoppas allt är bra med er och att ni håller er friska, PoK / M

Har förresten äntligen skaffat mig en almanacka! Haft så mycket datum och saker att komma ihåg i huvudet så känns så bra att få se allting framför sig och blivit mycket bättre på att planera också! Tips!!

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Instagram