Veckans recap

VARDAG

Heej på er! Nu var det några dagar sen jag uppdaterade här. Ganska mycket har hunnit hända ändån. Umgåtts mycket med kompisar, tränat, hunnit bli sjuk, käkat god mat och druckit gott bubbel. Som vanligt har jag jobbat i veckan. Känns som dagarna verkligen går så snabbt. I Torsdags var jag och mamma på bio. Vi såg en förhandsvisning av en film som hette En komikers uppväxt. Den var faktiskt över förväntan, men lite sorglig ändån.

I fredags firade jag min bror som fyllde 23 år! Vi grillade här hemma med familjen och drack bubbel. Åkte sen in till stan med kompisar för att sätta oss på Mollbergs för lite drinkar. Igår, Lördag, åt jag på Pinchos med Linn. Vi satt där ett tag och snackade ikapp om lite allt möjligt innan vi mötte upp killarna och Ebba i stan. Var så sjukt trött så tog faktiskt en kopp te bara haha.. inte riktigt likt mig en lördag men mysigt!

Idag har jag inte hunnit göra så jättemycket. Var på Leos lekland med min brorsdotter. Mysigt att få umgås mycket med henne. Annars har jag varit hemma och legat i soffan med yt. Ny vecka imorgon vilket innebär jobb. Ska ut och äta med tjejerna kl 20 imorgon också vilket är mysigt!

Puss/ M

  • VARDAG

Gillar

Kommentarer

Instagram